Over Mij

Wie is de drijvende kracht achter Different Design?

Dat ben ik, Bianca. Al sinds mij afstuderen per toeval beland in de Bruidsmode. Begonnen in 1996 als trainee van Gigi Peeters uit Gouda. Een dame die prachtige bruidsjaponnen maakte in een oud Engelse style. Veel van haar geleerd, maar uiteindelijk was daar toch het moment en kans om mijn eigen winkel te beginnen. Dit heb ik met heel veel plezier, vele jaren gedaan. Door omstandigheden een time out genomen en wat rond gezworven tussen diverse baantjes. Nog even een tijdje in het buitenland verbleven. Maar uiteindelijk weer naar Nederland gekomen en m’n passie weer opgepakt en begonnen als ZZP en me verhuurd aan diverse grotere Bruidshuizen in de omgeving Zuid Holland/Utrecht.

Omdat ik graag wat rust wilde in werk, wat minder op pad om japonnen om te ruilen bij bedrijven en wat meer contact met de bruiden zelf, ben ik in dienst getreden bij Covers Couture in Utrecht als coupeuse en styliste. Ben bij hen ruim 4 jaar aan het werk geweest, elke dag met veel plezier bruiden blij gemaakt, maar heb in 2015 moeten kiezen om het wat rustiger aan te gaan doen. De Bruidsmode is een zwaar beroep, en mijn lijf ging na bijna 20 jaar behoorlijk tegen stribbelen. In overleg met de eigenaren van Covers Couture Utrecht, vermaak ik voor hen nu de Sale japonnen in eigen beheer en japonnen van andere doorgestuurde klanten, zodat ik elke dag nog steeds dat kan doen wat ik het allerleukste vind. Bruiden blij maken met een fantastisch passende japon.

Ben jij een Bruid to Be, en zou je graag eens vrijblijvend langs willen komen met je japon. Om te kijken wat ik voor je kan betekenen?

Mail of bel me dan gezellig voor een afspraak.

Ik werk veel voor de bruiden van:

  • Covers Couture Utrecht
  • De Sluier Arnhem
  • Lovely Weddings Alphen a/d Rijn
  • Wed2Be
  • Assepoester

Maar uiteraard zijn alle Bruiden op afspraak bij mij welkom om samen te kijken hoe jullie het mooiste kunnen stralen de dag.

Samen “Team Bride” vormen zeg ik vaak gekscherend.

Tot ziens in m’n Atelier.

Liefs Bianca